Braun KF7120BK RVS TIMER koffiezetter

Braun KF7120BK RVS TIMER koffiezetter
Artikelnr.:
9173
Merk:
Braun
Type:
KF7120BK RVS TIMER
Prijs:
€ 83,–
Levertijd:
3 tot 5 werkdagen
in de winkelwagen

Omschrijving

Onze twee nieuwe PurAroma 7 koffiezetters bieden een perfecte koffietechnologie en een geheel nieuw, premium design binnen de filterkoffiewereld.

Bekijk fotogalerij

Luxe filterkoffiezetapparaat 

Veel koffieliefhebbers zijn verknocht aan een goed kopje filterkoffie. Met dit moderne koffiezetapparaat gaat u qua design helemaal mee in de nieuwste trends, maar geniet u van een heerlijk authentiek kopje filterkoffie. Dit apparaat is afgewerkt in prachtige kleuren: roestvrij staal met zwart. Zoals u van Braun gewend bent zit het apparaat degelijk in elkaar en is het voorzien van het grootste gebruiksgemak. De extra opties op het apparaat wijzen zich dan ook vanzelf. 

Bekijk fotogalerij

Het perfecte kopje filterkoffie 

Deze PurAroma 7 KF7120 koffiezetter van Braun is uitgerust met een aantal handige opties, waardoor u elke dag geniet van het perfecte kopje koffie. Zo beschikt dit apparaat over het OptiBrewSysteem. Dit systeem zorgt voor een optimale afstemming van de doorlooptijd, temperatuur en extractie voor dé perfecte koffiesmaak. De bijgeleverde uniek gevormde Aroma koffiekan zorgt ervoor dat de koffie langer warm blijft en het aroma behoudt.  Met deze PurAroma 7 koffiezetter kunt u uw koffie personaliseren dankzij een aantal instelbare opties. Met één simpele druk op de knop kunt u selecteren hoe sterk het aroma moet zijn en hoeveel kopjes u wilt zetten. Dit alles kunt u eenvoudig aflezen en instellen op het LCD display. Drinkt u graag bij het ontbijt om 07:30 uur een kopje verse koffie? Stel de timer op het apparaat in, en morgenvroeg om 07:30 uur is uw kopje koffie klaar. 

Beste uit de Test

De PurAroma 7 koffiezetters KF7020 en KF7120 zijn door de Consumentenbond in April 2017 uitgeroepen tot Beste uit de Test. Het gebruiksgemak van deze koffiezetters wordt erg gewaardeerd (cijfer 9,7!). Met deze moderne koffiezetter haalt u niet alleen een heel mooi, maar ook handig apparaat in huis. 

Overige gegevens

Toegevoegd
woensdag 13 juni 2018 16:05
Aangepast
maandag 9 juli 2018 14:11

De prijs van dit artikel is inclusief BTW en exclusief bezorgkosten. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. De afbeelding kan afwijken van het werkelijke artikel.

De levertijd van de artikelen in onze webwinkel is gewoonlijk 3 tot 5 werkdagen. Indien wij een artikel niet in 5 werkdagen kunnen leveren, nemen we tijdig contact met u op. Artikelen onder de 30 kg kunnen worden opgestuurd, na betaling vooraf van prijs en verzendkosten.