Braun KF7125BK koffiezetter

Braun KF7125BK koffiezetter
Artikelnr.:
9172
Merk:
Braun
Type:
KF7125BK
Prijs:
€ 108,–
Levertijd:
3 tot 5 werkdagen
in de winkelwagen

Omschrijving

Onze PurAroma 7 koffiezetters bieden een perfecte koffie technologie en een geheel nieuw, premium design binnen de filterkoffiewereld.

Bekijk fotogalerij

Het perfecte kopje filterkoffie 

Deze PurAroma 7 KF7125 koffiezetter van Braun is uitgerust met een aantal handige opties, waardoor u elke dag geniet van het perfecte kopje koffie. Zo beschikt dit apparaat over het OptiBrewSysteem. Dit systeem zorgt voor een optimale afstemming van de doorlooptijd, temperatuur en extractie voor dé perfecte koffiesmaak. De bijgeleverde uniek gevormde thermoskan zorgt ervoor dat de koffie lang warm blijft en het aroma behoudt. Met deze PurAroma 7 koffiezetter kunt u uw koffie personaliseren dankzij een aantal instelbare opties. Met één simpele druk op de knop kunt u selecteren hoe sterk het aroma moet zijn en hoeveel kopjes u wilt zetten. Dit alles kunt u eenvoudig aflezen en instellen op het LCD display. Drinkt u graag bij het ontbijt om 07:30 uur een kopje verse koffie? Stel de timer op het apparaat in, en morgenvroeg om 07:30 uur is uw kopje koffie klaar. 

Overige gegevens

Toegevoegd
woensdag 13 juni 2018 16:02
Aangepast
maandag 9 juli 2018 14:11

De prijs van dit artikel is inclusief BTW en exclusief bezorgkosten. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. De afbeelding kan afwijken van het werkelijke artikel.

De levertijd van de artikelen in onze webwinkel is gewoonlijk 3 tot 5 werkdagen. Indien wij een artikel niet in 5 werkdagen kunnen leveren, nemen we tijdig contact met u op. Artikelen onder de 30 kg kunnen worden opgestuurd, na betaling vooraf van prijs en verzendkosten.