Tefal GV7830 strijkijzer

Tefal GV7830 strijkijzer
Artikelnr.:
9098
Merk:
Tefal
Type:
GV7830
Prijs:
€ 222,60
Levertijd:
3 tot 5 werkdagen
in de winkelwagen

Omschrijving

Eenvoudig en veilig strijken van alle stoffen

De Pro Express hogedruk stoomgenerator geeft je kleding de verzorging die het verdient. Er zijn geen instellingen nodig, want de stoomgenerator zorgt voor een ideale combinatie van temperatuur en de hoeveelheid hogedruk stoom. Dit zorgt voor optimale resultaten zonder risico op verbranding. Door de unieke kalkverzamelaar is de stoomgenerator eenvoudig te ontkalken wat zorgt dat de stoomafgifte krachtig blijft en zorgt voor een langere levensduur van je apparaat. Het uitneembare waterreservoir kan op elk moment worden bijgevuld, zodat je tijdens langdurige strijksessies aan één stuk door kunt strijken.

Uitzonderlijke strijkresultaten op alle textielsoorten, veilig en eenvoudig in gebruik

De gebruiksvriendelijke Pro Express hogedruk stoomgenerator zorgt voor perfect glad gestreken kleding op een veilige en eenvoudige manier.

Er zijn geen instellingen nodig, de Pro Express stoomgenerator biedt de ideale combinatie van temperatuur en de hoeveelheid hogedruk stoom.

Je kan al je kleding, ook de meest kwetsbare stoffen, veilig strijken zonder het risico op beschadigen en de automatische uitschakeling maakt het strijken extra veilig.

De unieke kalkverzamelaar zorgt voor gemakkelijk ontkalken en langdurig krachtige stoomprestatie.

Dankzij het vergrendelsysteem kan de stoomgenerator veilig verplaatst en opgeborgen worden.

De Durilium AirGlide Autoclean strijkzool biedt een uitstekend glijvermogen.

Je geeft je kleding de verzorging die het verdient.

Overige gegevens

Toegevoegd
dinsdag 5 juni 2018 12:14
Aangepast
dinsdag 6 november 2018 19:07

De prijs van dit artikel is inclusief BTW en exclusief bezorgkosten. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. De afbeelding kan afwijken van het werkelijke artikel.

De levertijd van de artikelen in onze webwinkel is gewoonlijk 3 tot 5 werkdagen. Indien wij een artikel niet in 5 werkdagen kunnen leveren, nemen we tijdig contact met u op. Artikelen onder de 30 kg kunnen worden opgestuurd, na betaling vooraf van prijs en verzendkosten.