Over ons

Witgoedderidder.nl is een onderdeel van De Ridder Electronics. Wij leveren al sinds 1996 huishoudelijke apparaten aan consument en bedrijf. Sinds 2005 zijn wij ook via het internet actief.

Wij willen ons positioneren als de witgoedspeciaalzaak op internet. Als bedrijf proberen wij een goede service te combineren met een scherpe prijsstelling, zoals u het mag verwachten van een witgoedspeciaalzaak. Zo worden bijna alle grote huishoudelijke vrijstaande apparaten gratis thuisbezorgd(alleen postcode 2900 - 3399) en aangesloten op bestaande installaties. En zoals het bij een witgoedspeciaalzaak behoort, nemen wij uw oude apparaat, indien gewenst, gratis retour. Witgoedderidder.nl biedt u het gemak van winkelen waar en wanneer het u uitkomt.

Ook voor inbouwapparatuur en advies hierover kunt u bij ons terecht. Tevens kunnen wij uw apparatuur vakkundig inbouwen.

De Ridder Technische Dienstverlening

Naast de verkoop van huishoudelijke apparaten installeren wij ook centrale verwarming en airconditioning installaties. Dit doen we onder de firmanaam De Ridder Technische Dienstverlening. Klik hier voor meer informatie.

Lage Boezem 18
Nieuw-Lekkerland
telefoon 06 3049 1395
Whirlpool
Bauknecht
Bosch huishoudelijke apparaten
AEG
Siemens huishoudelijke apparaten
Beko
Zanussi